Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

Videoconsell del mes de setembre: Col·legis professionals, qui som i què fem

Categoria de la notícia

La tasca dels col·legis professionals és una feina que a vegades no llueix tant com hauria, atès que són moltíssimes les accions que realitzem per al nostre col·lectiu professional i en pro de la Fisioteràpia que, sovint, queden amagades darrera de altres de més vistoses com poden ser els grans congressos i jornades professionals.

Per aquest motiu hem decidit dedicar el nostre videoconsell del mes de setembre als col·legis professionals.

La Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0 arriba a la tercera edició

Categoria de la notícia

I ja anem per la tercera!!!! Us presentem la que serà la III Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, que se celebrarà el proper 20 de setembre i que té com a fil conductor principal la Fisioteràpia en l'entorn 2.0.

Com a novetat, informar-vos que aquest any serà retransmesa en streaming pel nostre canal FisioTV.cat, que va néixer fa uns mesos com a conseqüència d'aquestes jornades.

Un any més, us presentem la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi

Categoria de la notícia

Us presentem la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 24 d’octubre a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona i que, com en d’altres anys, clourà amb el Sopar Anual del Col·legi.

Comptarem amb ponents internacionals, provinents d’Austràlia (Bill Vicenzino) i els EUA (Luis Prato), a més d’alguns dels nostres millors fisioterapeutes nacionals (l’exdegà i membre del Consell Social del CFC, Sr. Francesc Escarmís, que farà la ponència inaugural, Luis Paz i Isaac Serrano).

Podeu inscriure-us així com consultar el programa de la Jornada aquí.

El DiFT 2014 escalfa motors!

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de repetir l’èxit dels anys 2012 i 2013, torna la cita amb el DiFT, el Dia de la FisioTeràpia, que tindrà lloc el proper 11 d’octubre a la plaça de la Constitució de la ciutat de Girona. Des de les 10.00 h i fins a les 14.00 h podrem gaudir de les activitats i espectacles que el Col·legi organitzarà per compartir amb companys de professió i per a tota la família.
Batukades, bàsquet en cadires de rodes, el hip-hop dels BrodasBros, activitats divulgatives de les comissions col·legials, inflables, tallers de pintura i plastilina per als més menuts, i moltes més sorpreses per commemorar una jornada lúdica i divulgativa.

Entrevista al Sr. Miquel Àngel Cos al canal de TV

Categoria de la notícia

Us comuniquem que ja es troba a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, l’entrevista que el degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, li va realitzar al Sr. Miquel Àngel Cos, fisioterapeuta i osteòpata que actualment treballa al CAR de Sant Cugat amb l’equip nacional d’atletisme, tasca que comparteix amb la direcció del Postgrau d’Especialització en Fisioteràpia de l’Esport a l’EU Gimbernat (UAB).

Podeu veure el contingut de l’entrevista aquí.

El canal de TV del Col·legi continua el seu camí

Categoria de la notícia

Tal i com ja es va anunciar a la IV Jornada d’Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria del passat 16 de maig, el nou canal de TV del CFC ja ha iniciat el seu camí, i ho ha fet amb diversos continguts que, estem segurs, seran del vostre interès.

A la nova FisioTV hi podeu trobar, a dia d’avui, entrevistes molt interessants amb el Sr. Juanjo BrauRafel Donat, i Joan Prat de los Mozos , entre altres.

Connecta't amb la Fisioteràpia!

Aprovació del tipus de retenció del 15% per a professionals que actualment apliquen el 21%

Categoria de la notícia

El passat divendres es va aprovar, per mitjà del Reial Decret-llei 8/2014 de 4 de juliol, l’aplicació del percentatge del 15% de retenció per a tots els professionals que compleixin determinats requisits. [llegeix tota la notícia]

Per a qualsevol consulta i/o dubte al respecte, podeu contactar amb el nostre servei d’assessoria per correu electrònic fiscal@fisioterapeutes.cat, per telèfon al 93 207 50 29, o visitar el següent enllaç www.fisioterapeutes.cat/assessors/

Entrevistem a Joan Prat, fisioterapeuta de Salvador Dalí, amb motiu de la publicació del seu llibre "Calli i treballi"

Categoria de la notícia

Us comuniquem que ja teniu a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, l’entrevista que la responsable de l’Àrea de Comunicació del Col·legi, Sra. Silvia Quiñonero, va realitzar al Sr. Joan Prat de los Mozos, un veterà fisioterapeuta especialista en sofrologia caycediana.
L’entrevista va girar entorn de la publicació del llibre del Sr. Prat “Calli i treballi”, un recull d’anècdotes que relaten l’experiència dels anys en què va ser fisioterapeuta de Salvador Dalí i on explica el procés de recuperació del geni empordanès durant 5 anys.

El CFC i la Federació ECOM signen un conveni de col·laboració

Categoria de la notícia

El passat 13 de juny, el CFC va signar un conveni de col·laboració amb la Federació d’Entitats de Persones amb Discapacitat Física (Federació ECOM), una entitat que té com a objectiu, entre d’altres, defensar l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

L'Assemblea aprova, per unanimitat, la gestió econòmica del Col·legi del 2013

Categoria de la notícia

El passat 18 de juny, tal i com estableixen els estatuts del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), es va celebrar, a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Lleida, la XXXV Assemblea Ordinària del CFC, que va servir per presentar la Memòria 2013 i per sotmetre a l’aprovació dels col·legiats assistents el balanç econòmic del darrer exercici.

El CFC signa un conveni amb el diari La Mañana i prorroga l'actual amb L'Esportiu

Categoria de la notícia

Us informem que el CFC ha signat una conveni de col·laboració amb el diari lleidatà La Mañana, pel qual, de manera regular, els hi proporcionarem un article en relació a la Fisioteràpia i els fisioterapeutes per tal de poder fer promoció de la nostra tasca davant la població i així intentar millorar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania. [segueix llegint la notícia]

El CFC signa un conveni de col·laboració amb ORPEA Ibérica SAU

Categoria de la notícia

El passat 10 de juny, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb ORPEA Ibérica SAU, una empresa que té com a objecte social principal la creació, gestió i explotació de residències geriàtriques, centres de dia i pisos tutelats. De la mateixa manera ofereix tot tipus de serveis i realitza activitats destinades a millorar la qualitat de vida de la gent gran que resideix o acudeix als seus centres.

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Vols publicar al diari El 9 Esportiu? Tens una fotografia relacionada amb la Fisioteràpia que vols compartir? Vols que els teus companys et coneguin?

Categoria de la notícia

Et donem l'oportunitat de fer-te visible i promocionar la Fisioteràpia entre els teus companys i entre la ciutadania. Per aquest motiu et proposem tres vies de col·laboració amb el CFC que pots emprar per donar més rellevància a la teva tasca diària i a la nostra professió en general:

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Abril 2012   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats

Tornar al principi de la pàgina