Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

El degà del CFC entrevista al creador del Método POLD, Juan López, per al canal de TV del CFC

Categoria de la notícia

Us informem que, al canal de TV del CFC, teniu disponible l’entrevista que el nostre degà, Sr. Manel Domingo, ha fet al Sr. Juan López, fisioterapeuta i creador del Método POLD.

L’entrevista va girar entorn del naixement i l’evolució d’aquest mètode de teràpia manual oscil·latòria i al seu desenvolupament i introducció dins del món anglosaxó.

Entrevistem Roger Gómez, copropietari i fundador de Quvitec i Fisioterapeuta de l'Any

Categoria de la notícia

Al canal de TV del Col·legi ja podeu veure l’entrevista que el tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, va fer al Sr. Roger Gómez, copropietari i fundador de Quvitec i Premi Fisioterapeuta de l’Any 2015, que li ha estat atorgat per proporcionar ocupabilitat en el camp de la Fisioteràpia i oferir un servei de qualitat personalitzat amb una visió rehabilitadora i professional per tal de potenciar la màxima autonomia de l'usuari i millorar la seva qualitat de vida.

Convocatòria per a la creació del Grup de Treball de Fisioteràpia en les mútues privades de salut

Categoria de la notícia

De resultes dels acords aprovats en la 37a Assemblea General, la Junta de Govern ha decidit crear un grup de treball per cercar i proposar un pla de treball que reculli accions per millorar les condicions contractuals dels centres concertats amb les mútues privades de salut.

Els col·legiats que estiguin interessats a formar-ne part, han d’enviar la seva sol·licitud a cfc@fisioterapeutes.cat amb un breu CV i una breu explicació dels motius pels quals en volen formar part, posant com a assumpte del correu “Grup de Treball mútues privades”. El termini de convocatòria serà del 9 al 23 de setembre de 2015, ambdós inclosos.

La Comissió de Fisioteràpia Neurològica del CFC organitza el 1r Meet up de Fisioteràpia neurològica

Categoria de la notícia

El proper 27 de febrer de 2016, la Comissió de Fisioteràpia Neurològica del CFC organitza el seu 1r Meet up de Fisioteràpia neurològica. Es tractarà d'una jornada en la qual el vídeo serà el protagonista. Els fisioterapeutes podran exposar els seus casos més interessants, estranys o aquells que presentin dificultats per tal de fer un raonament clínic.

Més informació aquí.

Llum verda perquè els professionals sanitaris del sistema públic compatibilitzin recerca i tasca assistencial

Categoria de la notícia

Us informem que el Govern ha acordat autoritzar que aquells professionals sanitaris que treballin en tasques assistencials en el sistema públic de salut de Catalunya puguin compatibilitzar aquesta tasca amb la recerca en salut en alguns dels centres i instituts de recerca pública de Catalunya.

Més informació aquí

El videoconsell del mes d'agost alerta contra la publicitat enganyosa de cursos que prometen feina com a sanitaris

Categoria de la notícia

Al darrer número del Noticiari de Fisioteràpia vam dedicar diverses pàgines a parlar obertament de l’intrusisme professional que patim com a professionals de la salut. Per aquest motiu hem dedicat el videoconsell del mes d’agost a alertar a la població de la proliferació de cursos relacionats amb temes sanitaris que fan publicitat de forma enganyosa per atraure alumnes prometent una feina fixa en aquest àmbit i, per tant, promovent l’intrusisme professional.

La European League Against Rheumatism (EULAR) sol·licita la nostra col·laboració en un estudi per conèixer les necessitats educatives dels fisioterapeutes

Categoria de la notícia

La European League Against Rheumatism (EULAR) (Lliga Europea contra el Reumatisme), és la organització que representa i agrupa totes les associacions de reumatòlegs, persones que pateixen reumatismes i professionals de la salut que treballen amb aquests pacients arreu d’Europa www.eular.org .

L’Eular Standing Commeette of Health Professionals, està realitzant per tant, un estudi en el que la col·laboració dels fisioterapeutes és clau per a poder posicionar la Fisioteràpia de l’estat espanyol en l’àmbit de les malalties reumàtiques i conèixer les possibilitats i limitacions que tenim al nostre país respecte la resta d’Europa.

Segona edició dels Premis Euskadi de Fisioteràpia

Categoria de la notícia

L’Il·lustre Col·legi Professional de Fisioterapeutes del País Basc convoca la seva segona edició dels Premis Euskadi de Fisioteràpia amb l’objectiu de donar rellevància a la tasca dels fisioterapeutes que treballen a la comunitat autònoma basca.

Tot i així, i de la mateixa manera que es va fer a la convocatòria de 2014, poden participar tots els companys que estiguin col·legiats en qualsevol col·legi oficial de fisioterapeutes de l’estat espanyol, a títol individual o col·lectiu.

Convocatòria de la primera edició del Premi "Espais saludables" de la Societat Catalana de Mediació en Salut

Categoria de la notícia

La Societat Catalana de Mediació en Salut, entitat de la qual som membres, obre la convocatòria de la seva primera edició del Premi “Espais saludables” dirigit fonamentalment al reconeixement d’aquelles iniciatives finalitat de les quals sigui la millora de la comunicació, la gestió de conflictes i les relacions personals entre professionals, usuaris i/o familiars en qualsevol tipus de centre sanitari. [més informació]

Cicle Inspira't. Una nova actitud en la recerca de feina. Amb Ana Velázquez

Categoria de la notícia

El Servei d’Orientació Laboral del Col·legi es complau a presentar-vos la 2a edició del “Cicle Inspira’t, una nova actitud en la recerca de feina”. El cicle Inspira’t és un cicle de conferències sobre el treball i l’emprenedoria. A través d’aquestes sessions, un fisioterapeuta experimentat i amb una trajectòria professional rica, exposarà la seva experiència i compartirà amb els assistents des de la part més tècnica a la més humana. [més informació]

Ampliació extraordinària del termini d'actualització de dades del Registre de professionals sanitaris fins a finals de setembre

Categoria de la notícia

Hem ampliat, extraordinàriament, el termini per tal que actualitzeu les dades que, obligatòriament, han de constar al Registre de professionals sanitaris de Catalunya fins el 30 de setembre.

Aquest enllaç us portarà a una plataforma d’autogestió de dades personals per validar-vos. Ompliu la casella del NIF i la del número de col·legiat per tal que el sistema comprovi que sou fisioterapeutes col·legiats, i seguiu les instruccions que el sistema posa a la vostra disposició.

Una vegada registrats, podreu accedir a les vostres dades a través de la pestanya ‘Intranet’ que trobareu a la pàgina principal del web del CFC.

Col·labora amb la Revista Científica del CFC

Categoria de la notícia

Fa temps que tenim una revista científica, però no hem aconseguit la periodicitat ni la regularitat que haguéssim desitjat. Aquest projecte de revista només podem fer-lo entre tots i totes i és per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració. Hi ha diverses formes de fer-ho: publicar articles científics, fer resums d’articles, comunicar esdeveniments científics, preparar un escrit de formació, fer comentaris crítics de llibres… Trobareu més indicacions aquí.

Vols publicar al diari L'Esportiu?

Categoria de la notícia

D’acord amb el conveni de col·laboració signat al 2013 entre el CFC i el diari L’Esportiu, cada divendres, el Col·legi publica una columna en aquest diari per fer difusió de la Fisioteràpia.

Ja són molts els companys i companyes que hi han participat, i des del CFC ens agradaria fer extensible aquesta proposta a tots els fisioterapeutes per donar-vos oportunitat de publicar en un diari i de tenir més visibilitat.

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Ajuda / Ayuda

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Abril 2012   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina