Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

Jornada Fisioteràpia NME

Portada

Assemblea General del CFC: Endavant el Pla Estratègic i aprovat el pressupost per al 2016

Categoria de la notícia

L’Assemblea del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, reunida ahir al vespre a la seu barcelonina, va aprovar per unanimitat el pressupost del proper exercici econòmic, alhora que va ser l’escenari de la presentació del Pla estratègic per a l’any 2016. La dignificació continuada de la Fisioteràpia, una campanya contra l’intrusisme professional, la proposta d’un pla pilot que permeti derivar determinats pacients dels CAP als fisioterapeutes i l’augment de la dotació pressupostària destinada a la recerca, són algunes de les línies de treball que han de constituir els fonaments de l’activitat del Col·legi al llarg de l’any que ara tot just començarà. La congelació de la quota col·legial (per cinquè any consecutiu) va ser un altre dels punts aprovats ahir: la quota queda en 163€ anuals.

Alerta en la compra de lliteres per internet

Categoria de la notícia

Arran de l’avís d’un company i alertats per l’assessoria jurídica del Col·legi, us volem comunicar que hi ha una empresa (BASCUMED, abans DIFEM) que ven lliteres per internet les quals, un cop pagades, sembla ser que no arriben mai al seu destinatari, segons han denunciat.

D’acord amb la informació que se’ns ha facilitat, sembla ser que hi ha diligències policials iniciades. Us ho comuniquem per tal que prengueu les mesures preventives adients.

T'esperem al Sopar Anual del Col·legi

Categoria de la notícia

Com cada any, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza el Sopar Anual. Aquest any amb un component molt especial, atès que coincideix amb el 25 aniversari de la nostra institució.

Al marge de ser un marc de trobada per als integrants del nostre col·lectiu, també pretén ser un espai per homenatjar i premiar alguns del nostres companys i companyes.

L'acte tindrà lloc el proper dia 27 de novembre a les 21.00 h a la Sala Port Vell del World Trade Center de Barcelona (Moll de Barcelona, s/n). Inscripció en línia

Detecció i prevenció de l'ictus en el videoconsell del mes de novembre

Categoria de la notícia

Un de cada sis espanyols patirà un ictus al llarg de la seva vida, però malgrat aquesta dada, molta gent encara no sap què és ni quines són les seves causes.

Per aquest motiu, hem decidit dedicar el nostre videoconsell del mes de novembre a oferir indicacions per saber detectar un episodi d’ictus i saber com actuar en cas que tinguem sospites que algú n’ha patit un. De la mateixa manera també informem sobre com prevenir-ho.

Importants novetats en el Règim Especial de Treballadors Autònoms

Categoria de la notícia

L’assessoria laboral del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ens informa que s’han introduït, recentment, novetats destacades en el Règim Especial de Treballadors Autònoms. Així doncs, el passat 10 d’octubre va entrar en vigor la Ley 31/2015 que comporta modificacions en diversos punts, com ara: la “tarifa plana”, la capitalització de l’atur, l’alta d’autònoms i possibilitat de seguir cobrant l’atur i “la segona oportunitat”, entre d’altres novetats.

Si voleu, conèixer amb més detall totes les novetats que s’han introduït, consulteu el següent pdf

Fisioteràpia solidària prop de casa

Categoria de la notícia

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, en col·laboració amb ECOM i Fisios Mundi, acabem de posar en marxa un projecte de Fisioteràpia solidària amb la idea de promoure projectes que contribueixin a millorar la salut de persones amb discapacitat física a Catalunya. La primera iniciativa consisteix en l’apropament de la Fisioteràpia a socis i sòcies de les entitats federades a ECOM amb discapacitat o dependència i que per motius econòmics no poden rebre aquest tipus de tractament a nivell privat o bé que han hagut de deixar de rebre’l a causa de les restriccions econòmiques.

Més informació en el següent comunicat

Ja teniu a la vostra disposició la XI Revista Científica

Categoria de la notícia

Us informem que el 11è número de la Revista Científica del CFC ja està a la vostra disposició al web del Col·legi.

En aquest exemplar hi trobareu, com sempre, articles originals, resums d’articles, l'Agenda, el Racó de l’estudiant i també podeu llegir els resums del XII Congrés internacional de PRL, de l’Aqua-Leuven 2015 i de la XVII Reunió de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica.

El Grup de Treball de Mútues de Salut del CFC es posa en marxa

Categoria de la notícia

El passat dilluns 2 de novembre, el degà del CFC, Sr. Manel Domingo, va voler donar la benvinguda al recent creat Grup de Treball de Mútues de Salut del CFC, que va realitzar la seva primera reunió de treball a la qual hi van assistir la majoria dels seus components: Sra. Núria Malleu, Sr. Carlos Escolà, Sr. Agustí Giné, Sr. Eduard Ventura, Sr. Carles Vilardell, Sr. Daniel Sanchís i Sr. Àngel Ortiz; la Sra. Sílvia Homs, integrant també del Grup, va excusar la seva assistència. Per part de la Junta de Govern del CFC hi va assistir el vocal Sr. Fran Rubí.

El CFC participa en el 7è Muscletech Network organitzat pel FC Barcelona

Categoria de la notícia

Els dies 7-9 d’octubre es va celebrar a Barcelona el 7è Muscletech Network, considerat el Congrés sobre múscul i tendó més important d’Europa. L’esdeveniment, organitzat pel FC Barcelona es va dur a terme a les instal·lacions del mateix club, concretament dins del Camp Nou. L’escenari on es feien les ponències principals estava localitzat a la mateixa tribuna de l’Estadi, un emplaçament únic per a un esdeveniment de gran renom internacional.

El CFC es reuneix amb l'UGT

Categoria de la notícia

El passat dia 7 d'octubre, Manel Domingo i Gabriel Liesa, degà i secretari del CFC, respectivament, es van reunir amb Lluis Dueñas i Susanna Garcia, fisioterapeutes i membres del sindicat UGT del sector de dependència i salut, per abordar la possibilitat de cercar vincles d'actuació conjunta entre les dues entitats.

A la reunió es van tractar temes com ara la manca d'oferta de places per oposició per als fisioterapeutes, la situació del conveni de residències privades de gent gran, i també la situació en general dels fisioterapeutes assalariats

Consells per a l'ús de les TIC al videoconsell d'octubre

Categoria de la notícia

D’acord amb l'Enquesta sobre equipament i ús de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les llars de l’IDESCAT, el 75,1% de la població de 16 a 74 anys era, al 2014, usuària habitual d'Internet. Dades de l’INE ens informem que entre els nens de 10 a 15 anys, el 58% disposa de mòbil i un 95% fa ús habitual de l’ordinador. Per aquest motiu hem volgut dedicar el nostre videoconsell del mes d’octubre a donar indicacions per fer ús de les TIC sense patir lesions.

La IV Jornada de Fisioteràpia, TIC i 2.0, disponible a FisioTv.cat

Categoria de la notícia

Us informem que ja teniu a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, les ponències de la IV Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0 que van organitzar conjuntament el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Colegio de Fisioterapeutas de Andalucía, i que es va celebrar el passat 3 d’octubre.

La Jornada va ser seguida abastament per Twitter a través de l’etiqueta #colTic20, on vam aconseguir més tres milions i mig d’impressions.

El degà del CFC entrevista al creador del Método POLD, Juan López, per al canal de TV del CFC

Categoria de la notícia

Us informem que, al canal de TV del CFC, teniu disponible l’entrevista que el nostre degà, Sr. Manel Domingo, ha fet al Sr. Juan López, fisioterapeuta i creador del Método POLD.

L’entrevista va girar entorn del naixement i l’evolució d’aquest mètode de teràpia manual oscil·latòria i al seu desenvolupament i introducció dins del món anglosaxó.

La Comissió de Fisioteràpia Neurològica del CFC organitza el 1r Meet up de Fisioteràpia neurològica

Categoria de la notícia

El proper 27 de febrer de 2016, la Comissió de Fisioteràpia Neurològica del CFC organitza el seu 1r Meet up de Fisioteràpia neurològica. Es tractarà d'una jornada en la qual el vídeo serà el protagonista. Els fisioterapeutes podran exposar els seus casos més interessants, estranys o aquells que presentin dificultats per tal de fer un raonament clínic.

Més informació aquí.

Ampliació extraordinària del termini d'actualització de dades del Registre de professionals sanitaris fins a finals de setembre

Categoria de la notícia

Hem ampliat, extraordinàriament, el termini per tal que actualitzeu les dades que, obligatòriament, han de constar al Registre de professionals sanitaris de Catalunya fins el 30 de setembre.

Aquest enllaç us portarà a una plataforma d’autogestió de dades personals per validar-vos. Ompliu la casella del NIF i la del número de col·legiat per tal que el sistema comprovi que sou fisioterapeutes col·legiats, i seguiu les instruccions que el sistema posa a la vostra disposició.

Una vegada registrats, podreu accedir a les vostres dades a través de la pestanya ‘Intranet’ que trobareu a la pàgina principal del web del CFC.

Col·labora amb la Revista Científica del CFC

Categoria de la notícia

Fa temps que tenim una revista científica, però no hem aconseguit la periodicitat ni la regularitat que haguéssim desitjat. Aquest projecte de revista només podem fer-lo entre tots i totes i és per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració. Hi ha diverses formes de fer-ho: publicar articles científics, fer resums d’articles, comunicar esdeveniments científics, preparar un escrit de formació, fer comentaris crítics de llibres… Trobareu més indicacions aquí.

Vols publicar al diari L'Esportiu?

Categoria de la notícia

D’acord amb el conveni de col·laboració signat al 2013 entre el CFC i el diari L’Esportiu, cada divendres, el Col·legi publica una columna en aquest diari per fer difusió de la Fisioteràpia.

Ja són molts els companys i companyes que hi han participat, i des del CFC ens agradaria fer extensible aquesta proposta a tots els fisioterapeutes per donar-vos oportunitat de publicar en un diari i de tenir més visibilitat.

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Abril 2012   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina