Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

Convocatòria per a la presentació de pòsters a les Jornades 2017

Categoria de la notícia

Si vols participar a les Jornades del Col·legi el proper any 2017, inscriu-te a la convocatòria de pòsters que s'inicia el proper 1 de setembre; podràs participar a la 7a Jornada d'Abordatge Pràctic de Fisioteràpia en Geriatria i/o a la 8a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica.

Convocatòria pòsters 2017

Resolta la incidència amb els correus amb domini @hotmail.com

Categoria de la notícia

Us informem que s’ha resolt la incidència que havíem detectat amb els correus electrònics que enviàvem als col·legiats que tenien un domini @hotmail.com, els quals no arribaven al seu destinatari.

El Departament d’Informàtica del Col·legi ha treballat durant els últims dies per solucionar la incidència i, finalment, avui ha quedat resolta.

Horari d’estiu 2016

Categoria de la notícia

Us informem que durant el mes d'agost el Col·legi no tanca, però sí modificarà el seu horari habitual d'atenció al col·legiat.

Així, l'horari d'atenció al col·legiat serà de dilluns a divendres de 09.00 h a 15.00 h.

Podeu contactar amb nosaltres també per telèfon al 93.2075029 o mitjançant el correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat

Convocatòria 2016 d'ajuts a la formació de postgrau i/o continuada i assistència a congressos, jornades i seminaris

Categoria de la notícia

Un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació de postgrau i/o continuada, assistència a congressos, jornades i seminaris. A la notícia trobareu la resolució completa i podreu obtenir la documentació necessària per a la sol·licitud.

Termini de presentació: de l’1 de setembre al 17 d'octubre de 2016 (ambdós inclosos)

Contra la reobertura del CIE Zona Franca de Barcelona

Categoria de la notícia

Davant la reobertura del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona per part del Ministeri d’Interior, la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya (de la qual el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya en forma part) mostrem el nostre desacord i fem nostra la Declaració del Parlament de Catalunya del 2 de juliol de 2015 exigint el tancament del CIE en defensa dels drets humans.

Banc Sabadell retorna 17.080 euros a 1.010 col·legiats

Categoria de la notícia

Gràcies a l’acord que mantenim des de 1993 amb Banc Sabadell, els col·legiats i els seus familiars de primer grau gaudeixen de les condicions pactades. Mil deu col·legiats, amb la quota col·legial domiciliada, es van beneficiar l’any passat del retorn del 10% de la quota, fins a un màxim de 100 euros a l’any. En total, Banc Sabadell va abonar 17.080 euros.

Torna el Meet up de Fisioteràpia neurològica

Categoria de la notícia

Amb la intenció de fomentar la trobada entre els col·legiats interessats en l'àrea de la rehabilitació neurològica, la Comissió de Neurologia del CFC es complau a presentar el 2n Meet up de Fisioteràpia neurològica, que se celebrarà el proper 25 de febrer de 2017.

Es tracta d'una jornada en la qual el vídeo serà el protagonista. Els fisioterapeutes podran exposar els seus casos més interessants, estranys o aquells que presentin dificultats per tal de fer un raonament clínic.

La data límit d’enviament dels vídeos és el 17 d'octubre de 2016.

Nova resolució sobre les condicions per a l'aplicació de punció seca

Categoria de la notícia

S'ha aprovat una nova resolució sobre les condicions per a l’aplicació de la punció seca. Les principals novetats són el canvi dels requisits formatius i la incorporació del registre de punció seca SNC. Així doncs, els requisits d’accés al Registre de fisioterapeutes que practiquen la Punció Seca ve determinat per l’acreditació d’una formació amb una durada no inferior a 60 hores lectives, que contempli els següents aspectes: diagnòstic i tractament conservador dels PGM i tractament mitjançant punció seca dels PGM (mínim 36 hores – 60% de les hores lectives).

Podeu consultar la resolució aquí

Preocupació per l'increment d'inspeccions de Treball

Categoria de la notícia

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya vol mostrar la seva preocupació arran de l’increment de consultes que estem rebent, per part de col·legiats, davant inspeccions de Treball a serveis de Fisioteràpia d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de perseguir la contractació fraudulenta de “falsos autònoms”.

El Col·legi ha emès una nota pública on exposa les seves consideracions al respecte, que podeu llegir aquí

Ramon Aiguadé, tresorer del CFC, escollit vicepresident del CGCF

Categoria de la notícia

El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas ha escollit un nou Comitè Executiu de resultes d’un procés electoral que ha estat avalat per una resolució del Tribunal Superior de Justicia de Madrid (TSJM) posterior a la impugnació presentada pels col·legis de fisioterapeutes de Madrid i Navarra, la qual, finalment, ha estat desestimada. En aquestes eleccions, l’actual tresorer del nostre Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé, ha estat escollit vicepresident.

Nit de la Professió de l'Anoia: 5a beca formativa per a professionals de salut

Categoria de la notícia

Les filials i delegacions a l’Anoia del COIB, el COFB, el COMB, el COIB, el CFC, el COPC i l’ACMCB convoquen la 5a beca formativa per a professionals de salut que treballin a la comarca.

L’objectiu de la convocatòria és col·laborar en el desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia. La dotació econòmica serà de 1.500 euros.

La 39a Assemblea del CFC aprova, per unanimitat, l'estat de comptes del 2015

Categoria de la notícia

Un total de 14 conferències, 24 cursos i 21 seminaris organitzats; fins a 298 ofertes de treball publicades i 724 consultes ateses pels nostres assessors (fiscal, laboral i jurídic)... aquestes són algunes de les dades que figuren a la Memòria del CFC corresponent a l’any 2015 i que es va presentar a l’Assemblea celebrada a Tarragona el 15 de juny. La 39a Assemblea Ordinària del Col·legi també va servir per donar el vistiplau a l’estat de comptes de l’any 2015, que es va tancar amb un balanç positiu de 81.474 € (que es destinarà a fomentar l’activitat formativa).

Mantenir una postura correcta al volant contribueix a reduir els accidents de trànsit

Categoria de la notícia

Els accidents de trànsit no ens deixen tan sols un gran nombre de morts, sinó també una elevada xifra de ferits.

Des de la Fisioteràpia i a través del videoconsell del mes de juny recordem la necessitat mantenir una postura correcta al volant per evitar accidents de trànsit i, a més, oferim diversos consells per a aconseguir una conducció segura i saludable.

Èxit de la VII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica

Categoria de la notícia

Al voltant de 500 fisioterapeutes van assistir divendres passat a la VII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, celebrada al Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB - Fòrum). Organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, la Jornada es va centrar aquest any en algunes de les tècniques i metodologies d’intervenció més influents en la història de la Fisioteràpia: les conegudes com les 5 ‘M’ (Maitland, Mulligan, McKenzie, McConnell i Mézières).

Pots veure imatges de la Jornada aquí

Col·labora amb la Revista Científica del CFC

Categoria de la notícia

Fa temps que el Col·legi edita una revista científica, però perquè sigui una lectura científica de referència necessitem la vostra col·laboració. Hi ha diverses formes de fer-ho: publicar articles científics originals, fer resums d’articles, comunicar esdeveniments científics, enviar pòsters o comunicacions presentades a congressos, fer comentaris crítics de llibres, reportar experiències i casos clínics, etc.

Podeu enviar les vostres col·laboracions a revistacientifica@fisioterapeutes.cat

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Abril 2012   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina