Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

Tot a punt per celebrar el DiFT 2014 a Girona! No t'ho pots perdre!

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de repetir l’èxit dels anys 2012 i 2013, torna la cita amb el DiFT, que tindrà lloc el proper 11 d’octubre a plaça de la Constitució de la ciutat de Girona. Des de les 10.00 h i fins a les 14.00 h podrem gaudir dels espectacles per a tota la família i de les activitats que el Col·legi organitzarà mitjançant les comissions col·legials.

A la tarda hi haurà una jornada tècnica per a fisioterapeutes a l’Auditori de la Mercè i a continuació es realitzarà l’entrega del Premi al Fisioterapeuta de l'Any al Sr. Joan Romero, director tècnic de la Fundació Step by Step.

El CFC es converteix en soci col·laborador de la Fundació Esclerosi Múltiple

Categoria de la notícia

Us comuniquem que el Col·legi ha esdevingut soci col·laborador de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple i destinar recursos a la investigació d’aquesta malaltia.

De resultes d’aquesta col·laboració, el CFC farà una aportació de 500 euros que anirà destinada integrament al servei de Fisioteràpia.

Barcelona guanya el primer premi Bloomberg Philanthropies 2014 amb un projecte que combat l'aïllament social de la gent gran

Categoria de la notícia

Barcelona ha guanyat el primer premi del  Mayors Challenge de Bloomberg Philanthropies amb el projecte “Vincles Barcelona”.

Aquest projecte està dissenyat per trencar amb l’aïllament de la gent gran que viu sola mitjançant l’establiment d’una xarxa de suport que inclou família, amics, voluntaris i la xarxa pública de treballadors socials mitjançant una tauleta tàctil, de manera que farà que la gent gran que ho desitgi pugui establir un cercle de confiança amb persones del seu entorn.

Repetim èxit amb la Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, que ja ha arribat a la tercera edició amb unes xifres impressionants

Categoria de la notícia

Quan al 2012, amb l’afany de defugir les jornades convencionals vam decidir portar a terme una Jornada diferent i innovadora, convençuts de l’alt interès que el món 2.0 suscitava, sobretot, entre els professionals més joves (un 74% dels col·legiats catalans té entre 20 i 40 anys) mai ens podíem arribar a imaginar l’èxit que la nostra Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, que el passat 20 de setembre va arribar a la tercera edició, arribaria a tenir a la xarxa.

Any rere any, i malgrat sembli molt difícil, superem les xifres del hashtag #colficat20; les dades no menteixen: 224 participants de tot el món, més de tres milions d’impressions i més de mil piulades al Twitter .

Albert Núñez, guardonat, a títol pòstum, amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Categoria de la notícia

El Govern de la Generalitat ha aprovat atorgar, a títol pòstum, la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari al Sr. Albert Núñez.

El Sr. Albert Núñez, que va morir el passat 31 de març, va fundar i presidir la Corporació Fisiogestión, va ser president de l’Associació Espanyola de Fisioterapeutes, director tècnic de l’Escola de Fisioteràpia Gimbernat, però nosaltres sempre el recordarem com l’impulsor i primer degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El Sr. Rafel Nadal, vocal del CFC, es reuneix amb la coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l'Activitat Física del Consell Català de l'Esport

Categoria de la notícia

El passat 10 de setembre, com a resultat d’una reunió prèvia celebrada el passat 29 de juliol, el Sr. Rafel Nadal, vocal del CFC, es va reunir amb la coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física del Consell Català de l’Esport (CCE) – Departament de Presidència, Sra. Mariona Violán, amb l’objectiu de sol·licitar al Consell Català de l’Esport la seva col·laboració amb el DiFT 2014.

En aquest sentit es va acordar que el CCE estarà present al DiFT 2014 informant a la ciutadania sobre els hàbits saludables en relació a l'activitat física.

Videoconsell del mes de setembre: Col·legis professionals, qui som i què fem

Categoria de la notícia

La tasca dels col·legis professionals és una feina que a vegades no llueix tant com hauria, atès que són moltíssimes les accions que realitzem per al nostre col·lectiu professional i en pro de la Fisioteràpia que, sovint, queden amagades darrera de altres de més vistoses com poden ser els grans congressos i jornades professionals.

Per aquest motiu hem decidit dedicar el nostre videoconsell del mes de setembre als col·legis professionals.

Un any més, us presentem la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi

Categoria de la notícia

Us presentem la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 24 d’octubre a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona i que, com en d’altres anys, clourà amb el Sopar Anual del Col·legi.

Comptarem amb ponents internacionals, provinents d’Austràlia (Bill Vicenzino) i els EUA (Luis Prato), a més d’alguns dels nostres millors fisioterapeutes nacionals (l’exdegà i membre del Consell Social del CFC, Sr. Francesc Escarmís, que farà la ponència inaugural, Luis Paz i Isaac Serrano).

Podeu inscriure-us així com consultar el programa de la Jornada aquí.

Entrevista al Sr. Miquel Àngel Cos al canal de TV

Categoria de la notícia

Us comuniquem que ja es troba a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, l’entrevista que el degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, li va realitzar al Sr. Miquel Àngel Cos, fisioterapeuta i osteòpata que actualment treballa al CAR de Sant Cugat amb l’equip nacional d’atletisme, tasca que comparteix amb la direcció del Postgrau d’Especialització en Fisioteràpia de l’Esport a l’EU Gimbernat (UAB).

Podeu veure el contingut de l’entrevista aquí.

El canal de TV del Col·legi continua el seu camí

Categoria de la notícia

Tal i com ja es va anunciar a la IV Jornada d’Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria del passat 16 de maig, el nou canal de TV del CFC ja ha iniciat el seu camí, i ho ha fet amb diversos continguts que, estem segurs, seran del vostre interès.

A la nova FisioTV hi podeu trobar, a dia d’avui, entrevistes molt interessants amb el Sr. Juanjo BrauRafel Donat, i Joan Prat de los Mozos , entre altres.

Connecta't amb la Fisioteràpia!

Aprovació del tipus de retenció del 15% per a professionals que actualment apliquen el 21%

Categoria de la notícia

El passat divendres es va aprovar, per mitjà del Reial Decret-llei 8/2014 de 4 de juliol, l’aplicació del percentatge del 15% de retenció per a tots els professionals que compleixin determinats requisits. [llegeix tota la notícia]

Per a qualsevol consulta i/o dubte al respecte, podeu contactar amb el nostre servei d’assessoria per correu electrònic fiscal@fisioterapeutes.cat, per telèfon al 93 207 50 29, o visitar el següent enllaç www.fisioterapeutes.cat/assessors/

Entrevistem a Joan Prat, fisioterapeuta de Salvador Dalí, amb motiu de la publicació del seu llibre "Calli i treballi"

Categoria de la notícia

Us comuniquem que ja teniu a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, l’entrevista que la responsable de l’Àrea de Comunicació del Col·legi, Sra. Silvia Quiñonero, va realitzar al Sr. Joan Prat de los Mozos, un veterà fisioterapeuta especialista en sofrologia caycediana.
L’entrevista va girar entorn de la publicació del llibre del Sr. Prat “Calli i treballi”, un recull d’anècdotes que relaten l’experiència dels anys en què va ser fisioterapeuta de Salvador Dalí i on explica el procés de recuperació del geni empordanès durant 5 anys.

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Vols publicar al diari El 9 Esportiu? Tens una fotografia relacionada amb la Fisioteràpia que vols compartir? Vols que els teus companys et coneguin?

Categoria de la notícia

Et donem l'oportunitat de fer-te visible i promocionar la Fisioteràpia entre els teus companys i entre la ciutadania. Per aquest motiu et proposem tres vies de col·laboració amb el CFC que pots emprar per donar més rellevància a la teva tasca diària i a la nostra professió en general:

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Abril 2012   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats

Tornar al principi de la pàgina