Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

Actualització cens de centres de Fisioteràpia

Categoria de la notícia

Des del CFC estem realitzant una campanya informativa per actualitzar la base de dades de centres que hi ha a la nostra pàgina web.

Per donar compliment a la normativa legal vigent i a les resolucions col·legials, tots els centres que apareguin a la nova base de dades hauran de comptar amb la perceptiva autorització de funcionament de centre sanitari o consulta de Fisioteràpia autoritzats pel Departament de Salut.

El CFC i La Fundació Banc de Recursos signen un conveni de col·laboració

Categoria de la notícia

El passat 29 de maig, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i la Fundació Banc de Recursos van signar un conveni de col·laboració, l’objectiu del qual és treballar conjuntament per a la recuperació d’equipaments en desús per a la seva reutilització a entitats benèfiques i socials de l’entorn i també per a projectes educatius al Tercer Món tals com equipaments informàtics, mobiliari d’oficines, material mèdico-quirúrgic, educatiu, etc.

10% de reducció en la taxa de residus per als centres de Fisioteràpia de la ciutat de Barcelona

Categoria de la notícia

Aquells centres de la ciutat de Barcelona que vulguin gaudir d’un benefici fiscal del 10% de reducció a la taxa de residus del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials, hauran d’adherir-se en alguna de les actuacions que planteja i realitza el Col·legi a través d’aquest enllaç abans del 30 de juny de 2017

Les ponències de la VIII Jornada de Fisioteràpia NME, disponibles a fisiotv.cat

Categoria de la notícia

Us informem que ja teniu a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, les ponències de la VIII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC, que es va celebrar el passat 20 de maig a Barcelona.

També podeu veure  la inauguració i la cloenda de la Jornada, a càrrec del degà i el vocal del CFC, Sr. Manel Domingo i Sr. Francesc Rubí, respectivament.

La campanya ‘12 mesos, 12 consells de salut' dedica el seu vídeo-consell a la Fisioteràpia dermatofuncional

Categoria de la notícia

Són cada dia més les persones que recorren al fisioterapeuta per tractar la seva pell, tot associant l'estètica a la salut i beneficiant-se, d’aquesta manera, de la Fisioteràpia dermatofuncional. Aquests tractaments –que es fan en estreta col·laboració amb els dermatòlegs– serveixen per eliminar arrugues, acne, cicatrius, estries i cel·lulitis, entre d’altres alteracions de la pell.

Aquesta branca de la Fisioteràpia ha experimentat un gran avenç els darrers quinze anys, motiu pel qual dediquem el vídeo-consell del mes de juny a la importància de la Fisioteràpia dermatofuncional.

Vota per escollir la Fisioterapeuta de l'Any

Categoria de la notícia

El CFC lliura anualment el guardó de Fisioterapeuta de l’Any a algun col·legiat o col·legiada que destaqui en l’exercici professional, la seva tasca en pro de la Fisioteràpia, la difusió de la professió i l’apropament d’aquesta a la ciutadania. Aquest 2017 hem decidit convidar tots els col·legiats a votar i a dir-hi la seva. Ho podeu fer mitjançant una enquesta on haureu d'escollir entre una terna de candidates: Sra. Carme Campoy Guerrero, Sra. Andrea López Erdozáin i Sra. Marta Prat Escoda.

Podeu realitzar la vostra votació aquí

L'assemblea del CFC aprova els comptes de 2016

Categoria de la notícia

L’assemblea del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebrada ahir dimecres dia 14 de juny a Lleida va aprovar l’estat de comptes del 2016, presentat per la Junta, i va decidir destinar el romanent econòmic a activitats i mesures relacionades amb “la formació, el coneixement i la previsió social”. En el decurs de l’assemblea, també es va presentar la Memòria del 2016 i es va ratificar la decisió dels col·legiats de destinar part de la inversió social del 2017 a la contractació d’una pòlissa d’accidents col·lectiva.

Prorroguem el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de Borsa de voluntariat per a projectes del CFC

Categoria de la notícia

El CFC ha decidit obrir una Borsa de voluntaris amb la finalitat d’apropar la Fisioteràpia als col·lectius amb risc d’exclusió social. L’àmbit funcional del voluntariat s’estendrà als llocs on es portin a terme les activitats dels projectes amb els quals el Col·legi estableixi un vincle.

Podeu trobar la informació referent a la normativa del funcionament així com la sol·licitud per formar-ne part a www.fisioterapeutes.cat/serveis/treball/projectes_cfc/

El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de Borsa de voluntariat s'ha ampliat fins el 30 de juny.

Les entrevistes als ponents de la VII Jornada de Geriatria del CFC, a fisiotv.cat

Categoria de la notícia

Ja teniu disponibles les entrevistes als ponents de la VII Jornada d’Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria del passat 1 d’abril.

Així doncs, al nostre canal de TV podeu trobar les converses que vam mantenir amb les i els fisioterapeutes Loel·la Martín, Joan Térmens, Natàlia Talleda i Diana de la Peña que, amablement van respondre les nostres preguntes sobre els continguts exposats en les seves ponències.

Maig de 2018: I Congrés Internacional de Fisioteràpia a Barcelona

Categoria de la notícia

Barcelona acollirà els dies 4 i 5 de maig de 2018 el I Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP18), organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. En aquests moments ja podem confirmar la presència de prestigiosos fisioterapeutes d’arreu del món, com Chad Cook, Sherley Sahrmann, Toby Hall, Wim Dankaerts, Juanjo Brau, Ricard Pruna...

Podeu veure el vídeo en català a https://youtu.be/PiAV-ZzzOeA

Inma Castillo, guardonada amb el Premi SEPAR pacients en l'àrea de Fisioteràpia respiratòria

Categoria de la notícia

Us comuniquem que la nostra companya i coordinadora de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria, Sra. Inma Castillo, ha estat guardonada amb el Premi SEPAR pacients en l’àrea de Fisioteràpia respiratòria. Aquest guardó forma part dels "Premis SEPAR pacients 2017", que reconeix la tasca prioritària en aquells aspectes que aportin valor al pacient més enllà del coneixement i alt nivell científic.

Us presentem un estudi econòmic sobre els costos reals d’una sessió de Fisioteràpia

Categoria de la notícia

El Col·legi no pot establir tarifes per als serveis de Fisioteràpia. Cap col·legi professional ho pot fer. Allò que sí podem fer, però, és encarregar un estudi econòmic que analitzi quin és el cost per hora de prestar un servei de Fisioteràpia i examini el preu que paguen les mútues de salut per aquest servei als fisioterapeutes, i així ho hem fet. Un estudi que, entre d’altres coses, evidencia que “qualsevol tractament individualitzat en els serveis prestats a les mútues i a les companyies asseguradores és difícilment sostenible en el model actual”.

Pagament de la quota del CFC del mes de juliol

Categoria de la notícia

El CFC us vol recordar que les quotes col·legials es giren la primera quinzena dels mesos de gener i juliol. Per tant, cal que comproveu que heu rebut correctament el càrrec al vostre número de compte. De la mateixa manera, us recordem que l’incompliment dels deures col·legials provoca la pèrdua de la cobertura de l’assegurança de Responsabilitat Civil, de l’accés als serveis del Col·legi i, finalment, la baixa col·legial.

Si teniu dubtes, contacteu amb nosaltres al següent correu electrònic: cfc@fisioterapeutes.cat o bé per telèfon al 93 207 50 29  extensió 1108 o extensió 1103.

Col·labora en un estudi sobre la salut laboral i l'epidemiologia de lesions derivades del treball en fisioterapeutes de l'ICOFCV

Categoria de la notícia

Els companys de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana estan realitzant un estudi juntament amb el Departament de Fisioteràpia de la Universitat de València sobre la salut laboral i l'epidemiologia de lesions derivades del treball en fisioterapeutes.

Amb aquest objectiu sol·liciten la teva col·laboració responent aquest qüestionari

Convocatòria per a la presentació de pòsters a les Jornades 2017

Categoria de la notícia

Si vols participar a les Jornades del Col·legi el proper any 2017, inscriu-te a la convocatòria de pòsters que s’inicia el proper 1 de març; podràs participar a la 6a Jornada de Fisioteràpia, TIC i 2.0 i/o a la Jornada de Fisioteràpia Esportiva.

Convocatòria pòsters 2017

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Maig 2017   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina